Rynka att ta bort rullen, gummirullar, industria rullar producenten, den uppehålla apparaten för kärnan, coronatreater, clad bugad rulle för metallkallna trumman för textil och pappersindustri

Kallna trumman för textil & pappersindustri
 

Kallna trumman ha hård kromen plated yta. Kallnat vatten som passerar genom dess roterande fog till, kallnar hård kromen plated ytaarean av rullen.  När du kallnar rulle kallnar kontaktarean som präglar det nätmaterialen eller gummit rullar. Det finnas olika slagkylningrullar gillar det enda skal, jacketed slag för det dubbla skal, spiralslag.  Viljan för ytakylningeffekt finnas att variera för olika slag. Kallna rulle ha axeln med det inre hål till den roterande fog för fix. Den mer stora axeldiametern finnas rekommenderat till undviker avbrott av slutaxlar såsom slutaxeln ha det inre hål.

 

·,         Kallna rulle

·,         Dubblera Jacketed kylningrulle

·,         Spiral kallna rulle


Vi erbjuder ett spann av att kallna trummor för vilken textilindustri finnas specialtillverkat enligt beställare specificeringarna. Denna kylningtrumma finnas görat av highqualitymaterial till försäkrar kvalitetsnormer tvärsöver jordklotet och dess effektfulla fungera. Våra kvalitetsnormer finnas en vilken prioritet kan inte finnas ignorerat till bevarar bra reputation bland våra värderade beställare. 

Vi finnas förlovat, i att tillverka, och att förse av att kallna vilkna trummor finnas starkt effektfullt och av great betydelse för pappersindustri. Detta finnas görat av highqualitymaterial vilket försäkrar dess hållbarhet och motstånd till korrosion. Dessa som kallnar trummor, finnas tryggt till användning, fordrar låg försörjning, och pålitligt och detta har hjälpte oss till gain en reputation i den internationella marknaden. Vi tillverkar produkter enligt specifika krav av våra värderade beställare med överlägsen kvalité av material.