Rynka att ta bort rullen, gummirullar, industria rullar producenten, den uppehålla apparaten för kärnan, coronatreater, clad bugad rulle för metallfylla på cellen
 

Fylla på cellen


Vi erbjuder ett heltäckande spann av lastceller till våra beställare för ansökan i förpackningsindustrin. Dessa celler finnas special utformat för highqualitysuperprecisionkompression. Våra spann av lastceller finnas tillverkat genom att använda state-of-the-art maskiner och mest sen tecknologi. Vi checkar grundligt finnas produktion hos varje scen till försäkrar att kvalitén av vårt spann av produkter. Dessa celler möter internationella normer av kvalité och finnas brett uppskattat för drag gillar optimal prestation och långlivat. Drag gillar korrosionsmotstånd, och kompakt designer finnas dessutom ansvarigt för deras popularity bland beställare. 

– För cellen för lasten för påfrestningmätinstrumentslag en spänningsomformare för bevakning & att kontrollera för nätspänning finnas tillgängligt i diverse värderingar 5 kg till 1000 kg.

Asw-serien av spänning som avkänner lastcellen, finnas den fulla bron som anstränga-är känslig, med inbyggda self-aligning kullager för själven som justerar kritiskt vertikalt såvält horisontellt montera för nivåstunder som är avseddt för död axel eller, bor axelansökningar. Dessa finnas tillverkat i värderingar alltifrån 5 kg till 150 kg i fem storlekar, för att montera för bas eller för flange.

För värderingar utanför 150 kg Upto 1000 kg dessa finnas tillverkat i kompression & tension slaganläggningar, cater till i allra högsta grad av de omtyckt storleklastcellerna & ansökningarna.

Allaa lastceller finnas excellent i linjäriteter och repeatability med ett nominellt resultat av 1mV/V eller 2V/V beroende av ansökningar. 

Digital controller