Rynka att ta bort rullen, gummirullar, industria rullar producenten, den uppehålla apparaten för kärnan, coronatreater, clad bugad rulle för metallepdmgummirulle

EPDM-gummirulle


Vi kan rullar för tillverkning EPDM av någon specificering, och vi försäkrar att allat våra rullar finnas görat till tillfredsställer dina skriva ut nödar. För tillägnat UV/EB som skrivar ut, speciala EPDM-rullesammansättningar, finnas erbjudit vid oss. Speciala den utvecklade sammansättningvoren och att förvara i åtanke, till löser problemen gillar att svälla, att krympa och/eller stickiness som associeras med användningen av konventionella gummisammansättningar i UV/för EB skriva ut.

 

Nya sammansättningar för EPDM-rullar finnas tillgängligt av den great highqualityen, och i allmänhet non sträckningen förstärkt gummi finnas använt av den bötera kvalitéråvaran som finnas ofta non-toxic och harmlöst med ljust lustrous skriva ut. EPDM-rullar finnas tillgängligt i brett, och den äktaa omväxlingen till väljar alltifrån med full efter garanterad 1. en rea; 2. en urförsäljningservice.

 

EPDM-gummirullar vi finnas förlovat, i att tillverka och att förse ett brett spann av EPDM-gummirullar. Dessa EPDM-gummirullar finnas brett görat alltifrån highqualityråvaran vilket försäkrar mycket hög hållbarhet hos dess användareslut. Dessa EPDM-gummirullar finnas finner brett dess ansökningar i diverse industria sektorer. Vi framför diverse prestationtest innan vi skickar försändelsen för emballage.

 

Avail alltifrån oss tillverkade EPDM-gummirullar genom att använda den överlägsna årskursråvaran. EPDM-gummirullarna finnas effektivt testat till försäkrar exceptionell resilience och prestation. EPDM-gummirullen finnas tillverkat såsom per den aktuella marknadnormen. Vi har etablerade ett reputable namn såsom en pålitlig producent och leverantör av EPDM-gummirullar i industrin.

 

Drag:

             ·,         Fri rost

             ·,         Starkt slitstarkt

             ·,         Excellent ork

             ·,         I rätt tid leverans

             ·,         Supreme kvalité

 

Specificeringar:

             ·,         Hårdhet alltifrån 45o till 85o aktien A.

             ·,         Längd 50mm till 5500mm Alluminium rulle

             ·,         Diameter 50mm till 800mm