Rynka att ta bort rullen, gummirullar, industria rullar producenten, den uppehålla apparaten för kärnan, coronatreater, clad bugad rulle för metalllinda av att vägleda

Linda av att vägleda


Linda av att vägleda med spänningsstyrning (att löna sig rullesystemmen),

Linda av med att vägleda för kant/för linje och spänningsstyrning

Kontrollerat linda av att vägleda

Beskrivning: 

Normadapterbaser innefattar en stationär floor-mounted ram eller tallrik, en fyra enhet, normkullager och stödsystemmen, och en flytta ram eller tallrik. En tung servo cylinder finnas monterat emellan ramarna och kullagren. Den servo cylindern flyttar den övre adapterbastallriken fram och tillbaka som svar på hydrauliska signaler alltifrån kraftenheten. 

Sammanträdet för normadapterbasen innefattar den stationery monterade ramen som är vilken adopts existera lindar av/spolar tillbaka ställningen med axeln och raster. I linda avguiden de overksammare rullarna finnas vidfäst till att flytta ramen framför fast avkännare till stabiliserar nätet & går på tomgång för skärmaskinmaskiner. I winderguiden avkännaren finnas vidfäst till de flytta fixade overksammare rullarna för ramen efter, med tillräckligt emballerar till får perfekt nysta av material. Vi kan fabrikat som den speciala sorten av att spola tillbaka motorer för strukturen var flyttar dessutom tillsammans med att spola tillbaka rullar. 

Ansökningar:

CON--PAP-TEXadapterbasen finnas utformat för användning i ansökningar var linda av eller spolar tillbaka ställningen måstar finnas det i stånda skiftet. Genom att anbringa adapterbasen under ställningen, en enkel och economical installation finnas erhållande. På grund av den förhållandevis höga massan av linda av eller spola tillbaka rullar, dess användning finnas ofta funnit i ansökningar. Var svarstidburken finnas förhållandevis långsamt, och var exaktheter finnas inte overly kritiskt. 

I spola tillbaka guiden som avkännaren finnas vidfäst till den flytta ramen framför fast idler med den tillräckliga varpen till stabiliserar nätet.

I linda av guiden som den overksammare rullen bifogade på att flytta ramen framför den fast avkännaren till stabiliserar nätet. 

Linda av:

Om material sårar finnas oregelbundet, denna systemguide kantpositionen och lät den regelbundet in i den därpå följande processen. Den overksammare rullen flyttar med den linda av rulleställningen. 

·,         Montera den fixade och såsom avkännaren slut till den overksammare rullen såsom ev. 

·,         Det lämna nätet bildade en vinkel hos deflektorrullen att mer mycket än 30°. ansöka en adderad pinhole, om inte ev. Det viktigt, beviljar inte nätet halkar på denna rulle. Avståndet emellan två rullar att finnas mer mycket än den maxa bredden av nätet.