Rynka att ta bort rullen, gummirullar, industria rullar producenten, den uppehålla apparaten för kärnan, coronatreater, clad bugad rulle för metallkalenderrullar

Kalenderrullar

 

I den calendering processen precisionrullar finnas använt för att garantera att finalprodukten har optimala ägodelar. Rullarna som användas för dessa ändamål, måstar en hög klass för mötet oerhört. Kalenderrullar av max precision med hänsyn till geometri-, runout- och ytafullföljande finnas försett för användning i din fortlöpande arbetsuppgiftansökan. 

Våra rullar finnas tillverkat till uppfyller exakt med kundspecificeringar. De finnas utformat och producerat i det nära samarbetet med slutet - användare. Strukturella och termiska påfrestningar finnas kontrollerat vid rulledesign och tillverkaerfarenhet. 

Rullar finnas fullständigt granskat. Varje tillverkningsteg finnas dokumenterat, därför att fullständig kvalitetssäkring finnas en självklarhet. Forskning och utveckling finnas ansett såsom medelvägar av konstant förbättring av material, processer och service. 

Vi kan erbjudanderullar som göras alltifrån diverse material:

·,         Chilled gjutjärn (hällt enda)

·,         Chilled gjutjärn med den nodular gjutjärnkärnan (sammansatt casting)

·,         Gråa gjutjärn

·,         Hög krom-legering specialt gjutjärn 

Våra rullar finnas tillverkat genom att använda moderna CNC-maskiner alls som tillverkar scener, max precision, finnas garanterat med hänsyn till cylindricity-, roundness-, concentricity- och ytakvalité. Finnas ev förutom malande allaa slag för cylinderformad trumma av kronor as well as speciala rulleprofiler. Rulleburken finnas möblerat med en matt, engraved eller korrugerad fullföljande. 

Genom att använda olja eller vatten som värmer systemmar, malande temperaturer för rulle av fram till och med burken för 300 °C, finnas åstadkommit. Detta försäkrar max precision för rullen, när som den finnas värmt fram till och med verksamhettemperatur.  Vår sakkunskap som är vilken finnas resultatet av fortlöpande forskning, och utveckling i fältet av superfinishing, beviljar ens oss till producerar rullar med en prickfri spegelfullföljande.