Rynka att ta bort rullen, gummirullar, industria rullar producenten, den uppehålla apparaten för kärnan, coronatreater, clad bugad rulle för metalltension styrningenheten

Tension styrningenheten


I moderna produktionväxter processer finnas till stort förlänga som är automatiserat med att finnas för handbokingripanden som reduceras såsom avlägset såsom ev. Hence automatiskt kontrollera för nätspänning finnas huvudsakligt, om förväntningar i respekterad denna finnas till finnas tillfredsställt 

CPT-seriestyrningar lindar av, spolar tillbaka och mellanliggande nätspänning automatiskt. 

Justt sätta lustspänningen, och controllern bevarar den, genom automatiskt att kompensera för diverse rullediametrar, hastighet, egentlig spänning för nätmaterialEtc., och satt spänning finnas visat på den digitala mätaren. Normdrag inbegriper automatiskt/handboken, 'På/av' spänning, handboken som sätter grytan, mjuk 'På/av' början och strömförsörjningar. Tillgängligt med bilagan .Outputs som är tillgänglig till styrningmotorn, kör, puderbromsar, pneumatiska bromsar Etc.

DRAG

Ø-moduldesign, beviljar controllerna till finnas konfigurerat till den exakt ansökan

Allaa kunder för Ø som anpassningar att vara igång brädan till, förenklar upplägget.

Baserad styrning för Ø mikroprocessorn, burk finnas använt i någon spänningszon (Unwinder, Re-winder & mellanliggande).

Ø till träder in data som använder tangentbordet, beviljar användaren till bläddrar genom urvalen och värdena som görar upplägget lätt.

Ø-markering och korrigeringvilja finnas pålitligt och effektivt.

Styrning för Ø-slutslingan, genom att mäta nätspänning vid två lastceller, försäkrar att fel- eller felnätspänningar finnas korrigerat.

Vi finnas etta av de anföra tillverka firmorna som anlitas i sfären av spänningskontrollsystemet som finnas främst använt för exakt spännings- & vridmomentstyrninglösning i nätet som görar om industrier under någon nätprocess.  Den finnas mycket huvudsakligt till bevarar enhetlig spänning för mer bra kvalité och mer hög mer mindre wastages för produktion &. Vårt spänningskontrollsystem finnas mycket användbart för något nysta, & den linda av ansökan till bevarar spänning jämnt genom hela processen. Vårt spänningskontrollsystem finnas lätt till installerar och fungerar.  

Vi erbjuder olika slag av systemmen gillar den magnetiska puderbromsen med:

Baksida för foder för Ø-lastcell

Baksida för foder för Ø-diametercomputation

Regenerative broms för Ø D.C.

Motorn för Ø A.C. baserade

Information om ansökan: 

Spänningskontrollsystemet för Unwinders och Rewinders av att göra om konstant spänning för maskiner under att göra om process finnas etta av de huvud kriterierna, i att försäkra den bra kvalitéslutprodukten. Spänning av nätet finnas avgjort vid bromsa/som kör vridmoment, gällde rulleaxeln och rulleradien. 

Spänning = vridmoment/radie. 

Såsom rullediameterbörjan som reducerar alltifrån full diameter eller förhöjningar alltifrån kärnadiameter vridmoment att finnas justerat ibland i beställning bevarar konstant spänning. Med den konventionella bromssystemmen maskinaktören justerar bromsen i steg som är förfallna till vilken spänningsvilja förblir inte, konstant under processen.  

Våra systemhjälpomformare åstadkommer mer hög produktivitet, Lesser avfall och ökade avkastningar, genom att bevara konstant spänning under rinnande process. 

Följa finnas systemmen för controllern för spänning för majorbeståndsdelWit:

Ø-spänningscontroller

Ø-spänningsomformare

Magnetisk partikelbroms för Ø/koppling/motor/pneumatisk broms 

Några av de åstadkom majorfördelarna när genom att använda spänningscontrollern finnas:

Ø satt värde av spänning finnas bevarat konstant under processen.

Ø-Wastages finnas reducerat sedan rulleburken finnas använt till mest sen få lagrar.

Burken för Ø-linjehastighet finnas ökat.

Fokus för Ø-aktörburk på andra kritiska parametrar av processen under rinnande beskaffenhet för maskin.

Ø som konstant spänningshjälp i förminskande majorskift, i att skriva ut för inskrivningstunder som är vilket, inträffar normalt, när frekvent anpassningar, finnas gjort med handboksystemmar.

Ø-Paybackperioden finnas vanligt emellan 6 månader till 2 år beroende av slag av material

Automate nätspänningscontrollern som fungerar princip:

Materialspänningar som sättas vid den satte spänningspotentiometern, det satte värdet, finnas jämfört med egentligt spänningsvärde (signalen som kommas alltifrån spänningsomformaren), den jämförde signalviljan ger felsignalen, denna signal finnas förstärkt och gett till bromsen/motorn. Special elektronisk kretsvilja jämför med egentligt spänningsvärde och bevarar samma, genom att justera det bromsa vridmoment eller och hastighet av motorn. 

  • Rewinder motorstyrning genom den lastcellen och inverteraren 

  • Spänningsstyrning för lindar av med bromsen

  • Spola tillbaka med motorn & Invator

  • Tension styrning för skärmaskinen Rewinder