Rynka att ta bort rullen, gummirullar, industria rullar producenten, den uppehålla apparaten för kärnan, coronatreater, clad bugad rulle för metall


slatexpanderrulle

SlatExpanderrulle
SlatExpander för vävd Sack
RemsaExpanderrulle
Polyband Expander
Polyband Expander & SlatExpander

”CONPAPTEX” aluminiumSlatExpanders finnas använt för skrynklan som tar bort på vilkna coating maskiner, finnas tillgängligt i någon längd och normdiameter 6”.  Den mer stora diameterburken finnas görat såsom per specifika krav.  Normalt vanlig yta finnas skaffat, men serrationen för några ansökningar finnas fordrat på yta för att gripa. Stundrekvireringen att skaffar ansökantemperaturen, nätmaterial, slättbygden eller serrationen som fordras på yta, max hastighet av nätmaterial till det allaa mötet dina krav. För soundless arbeta rullarna finnas dessutom tillgängligt med mekanismen för kullagerslagexcenterkammen dessutom. Gängse expansion finnas 25mm.  

Slag av tillgänglig SlatExpanderrulle: 

·,         AluminiumSlatExpander

·,         SlatExpanderrulle med träslaten

 

Diameter av tillgänglig SlatExpanderrulle: 

·,         6 ", 8 ", 12 ", 

Längd: fram till och med en mm 3000 

Slatexpanderen finnas särskilt avseddt för långsamma hastighetmaskiner gillar coating coating maskiner för duken, lägenhetsängen som skrivar ut maskinen, den konstgjorda läderduken innan den grupperade maskinen Etc. som rullen finnas inpassat med excenterkammekanismen, anbringade med på kullager med vänstersida & rättslats alltifrån centrum. För mer lång bredd tre slats finnas inpassat, och en mittslats finnas fast till undviker V formad rynka-ta bort handling. Tillgängligt med fot som monterar piedestal. 

Avseddt fram till och med 120 " funktionsduglig bredd, med filt som täcker på träPatti, aluminium Patti och S.S. Patti. 

Expansioneffekten finnas attained vid förflyttningen av slatsblanketten centrat av rullarna. I fall att av ett konstant slag en vanlig sträckningeffekt finnas erhållande. 

Expansioneffekten finnas påverkat vid en vrida av axelvoren belasta, och ladda ur spårväxel av duken finnas förändringar. 

REMSAEXPANDERRULLE

Expansioneffekten finnas attained, genom att sträcka de mycket elastiska poly musikbanden som förläggas jämnt hos omkretsen.  

Expansioneffektburken finnas oändligt avpassat under verksamheten, genom att byta slaget vid ett handhjul. Den finnas extra påverkat, genom att byta den belasta och ladda ur spårväxeln. 

POLYBAND-EXPANDERRULLAR 

För något nät material gillar PP/LD/LDPE, Etc., rulle för pilbågegummiexpanderen, SlatExpanderrullar eller bläddrar arbete för rullevilja inte eller ta bortskrynklor. Denna rulle inkommer en mm för diameter 140 och att arbeta, om nätbredden finnas mer mycket än 1000mm.  Om nätspänning finnas inte tillräckligt till biltur den extra bilturen för rulle, gilla tandhjul, eller pulleyen finnas gett såsom per krav. Special elastisk kabel som anbringas på excenterkammekanismburken, finnas justerbart för mer mycket expandera handling.  Den finnas mycket viktigt till installerar rullen i riktig varpvinkel till får maxa resultat. Max funktionsduglig en mm för bredd 2500 i gängse fall. 

Vi erbjuder ett överlägset spann av vilkna Polyband Expanders finnas använde när expanderrullar finnas inte lämpligt. Dessa expanders ger den great prestationen för att avskilja nätet som efter trots slis dess tjocklek och, finnas mycket hjälpsamt, i att bearbeta HM och PP. De mest bra resultaten av dessa finnas erhållande med emballerar vinkeln av 90 grad. Ettan behöver till sträckningen, justerar, beröra-i och prägelspårväxel enligt nätmaterial. 

Den Polyband expanderen finnas mycket mycket huvudsakligt för det tunna nätet, 10 mikroner och mer mindre. Den Polyband expanderen framför outstandingly väl för att avskilja slitsen för nät som efter är irrespective av dess tjocklek.