Rynka att ta bort rullen, gummirullar, industria rullar producenten, den uppehålla apparaten för kärnan, coronatreater, clad bugad rulle för metalltorkcylinder

Torkcylinder


Vi finnas förlovat i tillverkning av torkcylindrar vid en vilken process finnas erkännt till finnas etta av de mest mycket effektfulla metoderna som kännas såsom ”centrifugalcastprocessen”. Begåvat med att tåla metallkvalitéer den burkorsakhud som efter läker slitning. Dessa torkcylindrar besitter en struktur som finnas fortlöpande vått vid olja och sustains en oljafilm för slätt fungera. Tillverkat vid highqualitymaterial försäkrar dess hållbarhet och görar den mer mycket pålitligt till användning.

Industri torka cylinder

Vi finnas förlovat, i att tillverka och att förse av industria torka cylindrar. Detta maskineri finnas skaffat i olika storlekar enligt beställare'' specificeringarna. Vårt spann av industria torka cylindrar inbegriper vertikalt uttorkningspann, stål som sorterar cylindrar & rullar, rostfri stål som sorterar & torkar cylindrar, torkcylindrar och att kallna torkcylindrar.

 

 

Vertikal tork

Vertikala torkar finnas ett maskineri som användas i textilbearbetning med draget av hög effektivitet och låga utstrålningsförluster.  

Vårt spann, av vertikala torkar finnas utrustat med den diverse highqualitytillbehören och följa beståndsdelar:
 

·,         Roterande fog

·,         Hävert

·,         Flexibla rör för koppar

·,         Vakuumsäkerhetsbrytare

Våra vertikala torkar finnas tillgängligt i följa specificeringar:
 

·,         Längd 2mm till en mm 3.5

·,         Diameter - 800mm, 30 tummar

Kallna torkcylindrar 

Vi erbjuder att kallna torkcylindrar som lätt göras alltifrån handtag för burken för highqualitymaterial det vilkna flingablanketten. Den begärningar för låg kraft och fordrar att fungera på en fortlöpande bas. Installationen finnas kompakt, och hence lätt till fungera. Andra drag och användningar av att kallna torkcylindrar finnas:

 

·,         Smälter med att blöta ägodelen till metallyta, burk finnas flaked

·,         Tillgänglig stängd anläggning

·,         Minimera dunstnuisance

·,         Undvika dammförorening

·,         Bevarar låg blanketing för RH-luft

·,         För inert blanketing för gas

·,         För försörjning av sugbeskaffenhetar för ändamål av aktörkomfort

Industri S.S som sorterar cylindern & rullen

Vår M.S och S.S som sorterar cylindrar & rullar, finnas i första hand använt för ändamålet av att väva maskineri. Detta maskineri finnas skaffat i olika storlekar enligt beställarespecificeringarna. Material som användas i utrustningen för tillverkningen, finnas härav rostfri stål & mild stål med en diameter av 30 tummar, 800mm. Till sustain balansen, den finnas genomgått genom en process till ger den en ytbehandlingprägel. Vår M.S och S.S som sorterar cylindrar & rulleyta, finnas spegeln som utifrån putsas genom att använda highqualitybeståndsdelar

 Industri S.S som sorterar torka cylindern          

Vår S.S som sorterar & torkar cylindrar, finnas spegeln putsad utifrån yta med tjockleken av 16Swg (1.5mm) till 10Swg (3mm) av cylinderlakanet. Eccentricityen att överskrider inte + - 1.25. Att bevara dessa balansen av S.S som sorterar & torkar cylindrar, finnas av vilken great betydelse finnas försäkrat vid dess följa specificeringar:
 

·,         Rullelängd: 48 " (1220 upto 141 " (3600)

·,         Hydrolic testtryck 125 PRI till 150 PRI

·,         Dishend diameter: 22 "/560 30 "/762 31 "/800