Rynka att ta bort rullen, gummirullar, industria rullar producenten, den uppehålla apparaten för kärnan, coronatreater, clad bugad rulle för metallvända stångsystemmen

Vända stångsystemmen

CON--PAP-TEXsvängstång med att vägleda för nät:  

Allmän beskrivning och anläggning

·,         Systemmar för den luftTurner stången finnas utformat och tillverkat till särskilda kostymkunder

      ansökan. Det finnas sex storlekar för inträdet 90° eller omsättningen 180°, med att spänna för nätbredder

      alltifrån 100mm till 3 mätare, för horisontellt eller vertikalt montera.

·,         Enheterna finnas byggt såsom fristående eller bolt-on moduler, fullständigt med jämn av stag och att regla ner hål. De finnas utformat till befintliga maskin- och tomtbeskaffenhetar för kostym.

·,         Ramen finnas det rektangulära ihåliga avsnittet med det specialiserade hörn som stag införliva den bötera anpassningmekanismen och montera för de Turner stängerna.

·,         Stänger finnas tubular stål med hål, mark putsas och hård krom för klockamunluft som plated. Luftslaget skapar en luftfilmhjälp till stången.

·,         Genom att välja lämpliga montera positioner, en omväxling av programmeringar som burken finnas erhållande till, möjliggör en valmöjlighet av inträde- och utgångkrav.

·,         Banarullar finnas normalt aluminium, statiskt eller dynamiskt balanserat.

·,        Luft för flotation fordrar 5 CFM per 100mm nätbredd hos 10ins till 18ins W.G. beroende av nätspänningar.

·,         Direkt för fläktar som monteras på varje Turner stångburk, finnas försett hos tiden av tillverkning (alternativ).  För smala nätbredder och speciala hål för ansökanluftflotation burken finnas reducerat för att använda pressad samman luft eller arrangerat såsom fordrat. 

·,         Vändningstången finnas använt, wherever 90 inlämnar inriktningen av nätet finnas fordrat, samman med någon anpassning av nätinriktningen.

·,         Vändningstången finnas installerat hos en vinkel av 45 till den både inmatningen och outfeed inriktningen av nätet.

·,         Nätet nystar sig kring vändningstången 180 och lämnar den vägleda apparaten hos rätt vinklar till inmatningspositionen.

·,         Till korrekt nätbanan vändningstången finnas samtidigt som flyttad tvärsöver, outfeed inriktning (med andra ord i överensstämmelse med inmatningsinriktningen) enligt den vägleda signalen.

·,         För att undvika burken för stänger för materialpåfrestningvändningen finnas försett med vilkna puttar för en valfri luftanknytning en skyddande luftdyna emellan vändningstången och nätet.