Buga rulle, bananrulle, Expanderrulle, skrynklan som tar bort rullen, gummirulleproducenten, clad bugad rulle för metallbuga rulle

Buga rulle
Bugad Spreaderrulle
PilbågeExpanderrulle
Bananrulle
 

Detta finnas den mest mycket gemensamt använde skrynklaborttagningsmedelapparaten. Den innefattar främst den bugade axeln, metallinslag, plomberade kullager, resistent slitning, gummiärmen Etc. 

pilbågerulleRullar ”för CONPAPTEX-” fabrikatExpander (pilbågerullar) som har mycket brett spann av dimensioner och avseddt för lika brett spann av ansökningar och nätmaterial. De finnas försett med att montera klamrar som är vilkna att kunde finnas heller muren som monterar eller att montera för fot. Expanderrullarna som vi erbjuder, innefattar bugade axlar, plomberade kullager, den resistent ärmen för slitning och metallinslag. Dessa finnas brett använt såsom skrynklaborttagningsmedelapparater i diverse industrier och finnas tillgängligt med oss i diverse dimensioner. Mer avlägsen dessa finnas dessutom försett med kugghjullådan, och montera den vilkna burken för klamrar finnas heller det monterade fot eller den monterade muren. 

Storlekar: Diameter fram till och med en mm 300

Längd: fram till och med en mm 8000 

Slag av pilbågerulle som är tillgängliga med oss: 

·,         Täckt gummiärm. (Syntetisk Nitrideärm för highquality).

·,         MetallExpander med hård krom plated yta för snabb ansökan.

·,         Variera pilbågeExpanderrullen.

·,         Rulle för teflonärmExpander för non-klibba ansökan. 

Arbeta av pilbågerulle som är tillgängligt med oss: 

·,         Enda tillförordnad pilbågerulle

·,         Dubblera tillförordnad pilbågerulle 

Prestationen av vår gummiExpanderrulle (pilbågerullar) beror på följa spårväxel:                      

·,         Emballera vinkeln

·,         Inledningsen & Anför-ut avstånd

·,         Position av (den justerbara) pilbågen, 

I detta 3:1 (inlednings: anföra-ut) förhållandet finnas ansett till finnas det perfekt. De mest bra resultaten finnas den attained när pilbågerullen finnas vinkelrätt till nätinriktningen.

Fördelar av vår pilbågerulle finnas:

 

·,         Slaka kanter för styrning

·,         Ta bort skrynklor

·,         Avskilja glipanät på winderen

·,         Avlägsna det baggy centrat

·,         Försöka till ens ut sidospänning tvärsöver nätbredden

 

Garanti av vår pilbågerulle för 1 år. 

pilbågePilbågerulle finnas kännt såsom spreaderrulle, bugad rulle, krökstångexpanderen, bananrulle, skrynklan som tar bort rullar, pilbågerullar, finnas tillgängligt i hård kromyta, gummiyta och dessutom teflonen som täcker för non-klibba ansökningar.   Hård rullar för kromytapilbåge finnas använd var hastighet finnas mer mycket än 300 mätare protokoll. Om hastigheten finnas mer mycket, den mer stora diametern finnas erfaret reducerar r/min. av rullen. Pilbågerullearbeten bara finnas den riktiga inledningsen och anför-ut avstånd och förvarade när där rullen i riktig varpvinkel med nätmaterial.  Till gör den sådan varpvinkeln som justerar allaa rullar, finnas försett med pilbågevinkeln som justerar mask-mask hjulväxellåda med handhjul, och kvarteret för butiksdiskpiedestalkullager, vid användning härav den finnas ev till justerar pilbågevinkeln hos den måna vinkeln för varp 360.  När rullen får den maxa skrynklan som tar bort stopp pilbågevinkeln som justerar och, lägger rullen på pilbågen låst position, så inte för att göra någon förändring i pilbågeinställningen. På markering för position för rulleaxelpilbåge med pilen som visar den bugade positionen av rullen.

Pilbågerullar finnas kännt såsom expanderen för bananrulle-, Spreaderrulle-, krökgummi som, är användbara för att ta bort av skrynklor, slaka kanter, fördelning och glipaseparationen. I allra högsta grad av expanderen rullarna finnas drivande vid nätspänning sig själv utan någon extra biltur. Använt i textilen som bearbetar maskiner, plast som görar om maskiner, pappersindustriar, i att tillverka, att bearbeta, att skriva ut, laminating, coating, att gruppera, att nysta och tillbakaspolning.

Metall finnas använt för framför snabba papperskärmaskinre-winders för skrynklan som tar bort och slis efter till separat glipor.  Detta slag av rulle ha tunga tyngder och papperspänning sig själv som inte är tillräcklig till biltur som extra pulleyen för rulle den så finnas skaffat till biltur metallExpanderrullen.

Teflonexpanderen finnas särskilt använt framför vått funktionsdugligt för storlekpress var, och extra biltur finnas fordrat för till får rulle roterar. Rulle för teflongummipilbågen som har att klibba för ansökan var av substans på rulle, finnas problem.

Allat slag av Expanders finnas tillgängligt i pilbågevinkel som den justerbara ettaburken för slag justerar så pilbågevinkeln, när maskinen finnas i arbetsvillkor.  Fixa rullen hos den mest bra pilbågevarpvinkeln som den får max fördelning, att ta bort för skrynkla eller glipan som avskiljer effekter.  Diametern av rullen beror på hastighet av nätmaterial och den maxa nätbredden och dessutom det montera centrat.

För nätbredd för en mm 650 och näthastighet av mer mindre än 50 mätare/minut en pilbågerulle av 90mm förslår med en axeldiameter av 30mm. För 4500mm nätbredd 1000mtrs/minimum hastighet fordrar minimum diameter av 160mm rulle och axeldiametern av 75mm eller ovan. Bugad rulle finnas tillgängligt i fot eller flangen som monterar såsom per specifika krav. 

  • Pilbågevinkel som justerar pilbågen för mask-mask hjulkugghjul med handhjul

  • Pilbågerulle med flangen som monterar piedestal

  • Bananrulle

  • TeflonExpander/bestruken pilbågerulle för teflon

  • Pilbågerulle med extra biltur

  • Glipa för pilbågerulle efter för rullar för pilbåge för dubbel tillförordnad &Single för glipaseparation tillförordnade

  • Pulley körd metallpilbågerulle

  • Fot som monterar pilbågerulle

  • Flange som monterar pilbågerulle

Vi att förbinda sig att reparera, & serva jobb av allaa slag av dina gammala eller importerade pilbågerullar & gummirullar gilla monteringförhoppning, E+L, Etc. för längden som beskärer, ärmen som byter, spolar & tål förändring, fullständig Overhauling, Etc. vi refurbish din gammala rulle och görar den att gilla fullständig ny rulle. Vi har separat personal till gammala rullar för handtag & servar den.