Rynka att ta bort rullen, gummirullar, industria rullar producenten, den uppehålla apparaten för kärnan, coronatreater, clad bugad rulle för metall


sugrulle

sugrulle
 

Sugrullar finnas utformat till reducerar fukt, avlägsnar krossar och förbättrar i allmänhet kvarnproduktivitet.

Vi har över 12 år erfarenhet som tillverkar de mest höga kvalitésugrullarna. Vi har utformade och byggde rullar som spänner alltifrån non-körde fast öppna sugfiltrullar till den variabla bredden, variabel längdsugning som bildar rullar. Erfarenheten och tillverkasakkunskapen vinst över denna period försäkrar en modern och effektiv rulle att viljaställningen testet av tid. 

Före den allaa leveransen våra sugrullar finnas grundligt granskat genom att använda de mest sena state-of-the-art datorprogramen. Detta försäkrar inte bara integriteten och orken av rullen, men dessutom det den vilja skaffar den mest höga nivåprestationen i nypan med din geometri.

 

·,        Skal finnas centrifugally casten ut ur diverse brons och rostfria stållegeringar. Metallurgyen, som finnas rätten för din specifika ansökan, beror på kvarnmiljön. Allaa skal finnas borrat på en spiral modell till försäkrar ganska verksamhet.

·,        Suglådan presenterar rostfri stålfabrication och finnas counterbalanced till neutraliserar säluppläggningen och stöder lådan under flyttning.

·,       Den rostfria ståltrunnionen presenterar en bolt-on design och finnas sorterat till skaffar det förminskande oväsen för optimala hastighetsstunder och att förhindra brådmogen separation.

·,         De forged stålhuvuden finnas epoxy som målas till, förhindrar korrosion.

·,         En lådaanpassning av rotation 360° finnas skaffat vid ett full maskkugghjul och mask.

·,        Det finnas en tåla design tre med bakre inre tåla presentera en inre ringrotation. Det fullständiga bakre inre tåla sammanträdet finnas utbytbart.

·,         Deckle anpassning finnas görat alltifrån framdelen av rullen som utnyttjar en dubbelaxeluppläggning.