Pneumatisk broms, luftbroms, puderbroms med spänningskontrollsystemet, pneumatisk bromsproducentAhmedabad Indien, spänningskontrollsystempneumatisk broms/luftbroms

Pneumatisk rast
Luftbroms

Pneumatisk broms
Pneumatiska bromsar finnas populärt anropat såsom luftbromsar. De finnas tillverkat i det mest breda spannet med elektronik till matchar för fortlöpande halkar bromsa ansökningar hos mediumkraftnivåer. Dessa high-performance dubbeldiskettbromsar finnas karakteriserat vid deras förmåga till framför rätt ner till nollhastighet i öppen slinga eller det stängde slingafunktionsläget av verksamhet. Den pneumatiska bromsen erbjuder brett spann av vridmoment som är proportionellt till lufttillförsel alltifrån 0.2 PSI till maximal 90 PSI. 

Vi erbjuder det mest breda spannet av pneumatiska bromsar, och elektronik till matchar för fortlöpande halkar bromsa ansökningar hos mediumkraftnivåer. Dessa high-performance dubbeldiskettbromsar finnas karakteriserat vid deras förmåga till framför rätt ner till nollhastighet i öppen slinga eller det stängde slingafunktionsläget av verksamhet.

·,         Pneumatiska bromsar av diverse storlekar och slag finnas tillgängligt till passformen några ansökningar.

·,         De finnas lättanvänt, lätt till ersätter utnött bromsvadderingar.

·,         Bromsar kommer fullständigt monterat, berett till passformen och lätt montera.

·,         Dessa bromsar finnas främst använt såsom utlösare för Un--winderansökningar. 

luftbromsFör att matcha det fortlöpande halka bromsa ansökningar hos mediumkraftnivåer, vi erbjuder en särskild linje av pneumatiska bromsar & elektronik. Våra dubbeldiskettbromsar finnas utformat för hög prestation och för att framföra rätt ner till nollhastighet i öppen slinga eller det stängde slingafunktionsläget av verksamhet. 

magnetisk broms för electroPneumatiska bromsar av diverse storlekar och slag finnas tillgängligt till passformen några ansökningar. De finnas lättanvänt, lätt till ersätter utnött bromsvadderingar. 

Bromsar kommer fullständigt monterat, berett till passformen och lätt montera. Dessa bromsar finnas främst använt såsom utlösare för Un-winderansökningar. 

Magnetisk broms för Electro 

EMP-bromsar skaffar stabilitet av styrning av att köra eller att bromsa vridmoment. den erbjuder snabbt svar och konstant vridmoment.