Hydraulisk hydraulisk & pneumatisk cylinder för cylinder, hydraulisk cylinderproducentAhmedabad IndienPNEUMATISKA & HYDRAULISKA PRODUKTER

Hydraulisk cylinder
 

 
Hydraulisk cylinder

hydraulisk cylinderVi tillverkar hydrauliska cylindrar,/Jacks. Våra cylindrar, spann alltifrån en mm för stång 12 x Stroke10 för tråkmåns 25 x, till en mm för slag 5000 för stång 600 X för tråkmåns 900mm x. med funktionsdugligt tryck fram till och med 600 kg/PSI cm2/10.000.

Hydrauliska jackproducenter, tillsammans med dubbla agera hydrauliska cylindrar och hydrauliska cylinderleverantörer, hydraulisk cylinderproducent.

Till pinnen till våra highqualitynormer vi använder bara importerat, att försegla & handledningsystemmar. Allat våra honed tuber, finnas mikrofärdigt, till ett Ravärde som är mer mindre, än 0.3 mikroner. Allaa hydrauliska cylindrar, finnas tillverkat använda, importerade Honed tuber, till kostymen våra kundkrav. Allaa kolvstänger, finnas mark och hård krom plated, med kromtjocklek, fram till och med 30Microns.

hydraulisk cylinderExakt honed tunga murtjocklekstuber. Kolvstången malde, och hård den plated kromen och var att plating tjocklek finnas 15 till 20 mikroner som göras av EN-årskursmaterial. Extra långt tåla hus för mer bra kolvstångguide. Kolven och kolvstången vägleda-ringer görat av den brons fyllde teflonen för mer mindre friktion- och repabevisprestation. Kolven som anbringades med den mest bäst guiden för stången för kolven för kvalitésälar (Glyd ringar med ”den o-” ringenergizeren) anbringade med stegsälar med ”den o-” ringenergizeren och PU-stångsälar för nollläckage alltifrån stångsida.

Kapacitet:
•,          Fram till och med 500 Tons.
•,          En mm för cylinderslag 50 till 3 mätare