Rynka att ta bort rullen, gummirullar, industria rullar producenten, den uppehålla apparaten för kärnan, coronatreater, clad bugad rulle för metallfodra att vägleda

FODRA ATT VÄGLEDA


Denna system använder en skrivad ut linje eller en fortlöpande lapp eller någon modell på nätet. Systemmen bevarar det väljade märket (den skrivade ut linjen eller modellen) i den exakt sidopositionen som är irrespective av nätkantpositionen. Denna system finnas brett använt, i slits av maskinen 

Inledning: 

·,         Normalt detHydrauliska nätet som vägleder systemmen, finnas använt för any att nysta &

      linda av ansökan för att vägleda nätet till reducera wastagesna av material, & till få högt produktionresultat med minimum arbetskraft.

·,         Nu och att se den emerging begäran av marknaden & de få begränsningarna av detHydro nätet som vägleder systemmen, vi har den införda mikroprocessorn baserade fullständigt elektroniska linjen/kanten som vägleder systemmen med fotocellfoderbaksida.

·,         Detta har special ansökan på den skärmaskinRewinder maskinen till glipan som något material gillar Laminates, slättbygden eller det skrivade ut annan material för polyester eller. Fotocellviljabetydelse den färg-, linje- eller kantguiden enligt din krav & dig vilja får den enhetliga slitsen.

·,         PMDC-motorn finnas använt för eftersända-vänder om förflyttning av trolleyen, och den finnas förbundet med bollskruvuppläggning för mer bra exakthet. Trollyen (som vägleder sammanträdet) finnas skaffat på unwinderen av slits av maskinen & den finnas guidat vid linjär tåla uppläggning.

·,         På vår controller två digitala inställningar finnas sörjde för ljusa & mörka färginställningar. Det automatisk/handbokfunktionsläget finnas dessutom skaffat tillsammans med vänstersida- & rättförflyttning av material. Det Servo centrat finnas skaffat genom gränsströmbrytaren.

·,         Fotocellviljabetydelse linjen eller kanten av material & i överensstämmelse med den vilja ger hänvisning till motorn för eftersändar eller vänder om förflyttning.

ELEKTRONISKA STYRNINGDRAG

·,         Positionkontrollsystem.

·,         Justerbar banastyrning med avstegbildskärm.

·,         LJUSDIODutsläpp som avkänner erbjuda möjligheten av att fungera på alla kontrast & bakgrunder som framlägger olika ytabehandlingar.

·,         Ultra sonic kant som avkänner eller som är op till elektroniskt avkänna.

·,         Hög driven utlösare för svar motor.

·,         För slutresande för Proximity strömbrytare sörjde för automatiska gränser.

LINJE ELLER KONTRAST FÖR OPTO SOM ELEKTRONISK AVKÄNNER SYSTEMMEN           

·,         LJUSDIODutsläpp som avkänner erbjuda möjligheten av att fungera på allaa kontraster, med ett fungera avstånd av maximal för en mm 9. Emellan avkännaren och nätet.

·,         Snabb svarstid som är insensitive till omgivande lampa.

TRAVERSE MEKANISM           

·,         PMDC-motorutlösare som kontrolleras med högt svar.

·,         Hög svarsmekanism av kugghjullådan med linjär skruvbiltur som utformas för linjära korrigeringförflyttningar.

·,         Lätt installations- och nollförsörjningsystem.