Nät som vägleder systemmen, nättillrättare, Hydro enhet för Pneumomatic kraftinpackning, hydro pneumatisk powerpack för reservdelarnättillrättare

Nättillrättare

Hydro - pneumatisk enhet för nättillrättare (kraftinpackning)

hydro pneumatisk nättillrättareCON-PAP-TEX finnas den mest mycket ledande producenten för nättillrättarenheter i Indien. Vi har kapaciteten till tillförsel 100-150 enheter per månad. Vi har det systematiska arbeteflödediagramet, & uppdaterad tecknologi till producerar maskinen hos mycket snabb och great perfection. Vi bjuder förfråganer alltifrån maskineritillverkningar dessutom till köpet som enheterna i huvuddel beställer.  

Tillrättaren för CON--PAP-TEXfabrikatnätet finnas hjärtan av det Hydro pneumatiska nätet som automatiskt vägleder systemmen, till allat slag för guiden av material av någon bredd, hos någon hastighet, under någon last. Färdigt självständigt med en nödvändig luftgenerator för avkännare. Den finnas förbundet med AC-motorn för 3 fas, och den hydrauliska pumpen finnas attac heddessutom på den samma vilkna axeln finnas inpassad insida som oljecisternen fyllde med hydraulisk olja. Signalerna alltifrån luftflödeavkännarna finnas inkommet vid mellangärdet för polyester för spoleslag den proportionella servo ventilen monterade justa under. Enastående design ger oerhört smalt dött musikband, & det mest snabba ev svaret för unexcelled vägleda resultat. Kraftinpackningenheterna finnas tillgängligt i olika förebilder alltifrån 0.25 HÄSTKRAFTER till 3 HÄSTKRAFTER till mötet någon vägleda ansökan som du får har. Den In-Built luftgeneratorn undviker användning av extern lufttillförsel. 

Dessa enheter finnas allat slag för den erfarna automatiskt guiden av flexibla material av någon bredd, hos någon säd, under någon last. Den naturliga enheten för kapaciteter härav försäkrar fast fungerande alls korrigera nätet hos några hastighet och laster. 

CON--PAP-TEXkraftenheter finnas allaa slag för den erfarna automatiskt guiden av flexibla material av någon bredd, hos någon hastighet, under någon last. Färdigt självständiga, med en nödvändig luftpump, dessa enheter avlägsnar nöden för extra luftregulatorer eller växtluft. Modulanläggning och undertallrik-monterade beståndsdelar skaffar max lätthet av att serva. Naturliga kapaciteter av CON--PAP-TEXenheter försäkrar den fast verksamheten alls som korrigerar hastigheter och laster. Enheter för lufttryckkraft finnas tillgängligt i förebilder alltifrån 1/4 hästkraft till 3 hästkraft till mötet någon vägleda ansökan som du får har. Dubbla och tredubbla kraftenheter finnas tillgängliga införliva två och tre servo ventiler på den samma reservoaren till handtagmultipeln som vägleder ansökningar. En källa av kraft finnas obligatoriskt i ett nät som vägleder systemmen. Kraftenheten finnas mycket mer mycket än justt en energikälla, emellertid, därför att den furnishes normalt modulerad kraft till de aktivera apparaterna. Den finnas därför en förstärkare av styrningsignaler, såväl som en kraftkälla förutom att skaffa hydraulisk kraft för den aktivera kretsen kraftenheten producerar pneumatisk kraft för avkännarna. Avkännaretillförseltryck måstar förblir konstant, och krafttillförseln skaffar denna beståndsdel. Vår konstant tryckgenerator producerar konstant tryck hos ett gett huvud, nrtryck somregulatorn finnas därför fordrat. Vatten, olja- och skalaförorening och andra diverse växtluftproblem finnas dessutom undvikit.  

CON--PAP-TEXanvändningetta av en serie av pneumatiska hydrauliska enheter för nätguide i i allra högsta grad av dess systemmar. Dessa enheter inkommer flera storlekar, och en avsedd ettaburk återfinnas för någon ansökan. 

Nät - enhet för tillrättare som (kraftinpackning) är fullständig med:

·,         0.5 HÄSTKRAFT. Motor

·,         Luftrör - 5 Mtr.

·,         Oljarör - 5 Mtr.

·,         Avkännare - st 1

·,         Regulator - st 1.

·,         Luftfiltrar - st 1.

·,         Oljafiltrar - st 1.

·,         Hydraulisk cylinderstorlek 4 ", 6 " & 8 " strock - st 1. 

AVKÄNNARE           

I de special utformade non-contact luftflödeavkännarna luft finnas fördrivit alltifrån två motsätta öppningar. Det särskiljande lufttrycket finnas användning till upptäcker sidoirrande av material i process. Airflowavkännarna finnas självlokalvård & som anbringar med böter anpassning som monterar - klammern. 

HYDRAULISK CYLINDER

Den arbetar på hydrauliskt tryck. Den aktiverar de korrigera ramarna. Tillgängligt i olik storlek alltifrån 2 " till 18 " slaglängd. 

Tekniska specificeringar för kraftinpackningenhet 

SLAG

CPT-17

CPT-30

Motorvärdering (3 fas, 50 hertz

0.5 HÄSTKRAFTER

1HP

Pumpflödehastighet

3.4 l/minut

5.8 l/minut

Behållarekapacitet

17 liter

30 liter

Oljaslag

Servo 32, Enklo 44, Hydro 37

 

Linjetryck

stång 14

stång 21

Maximal. Verksamhetkraft (diameter-cylindern för en mm 50.8)

260kg

389.5 kg

Uppföljande hastighet

 

 

Maximal. Hos 3.4 l/minut

30mm/sekund

--

Hos 5.8 l/minut

--

40mm/sekund

Tryck för luftavkännareluft

mbar 5 till 28, oändligt justerbart.

 

Tyngd som inbegriper olja

40kg

60kg

Dubbel kraftinpackning

Dubbelnättillrättare 

Vi finnas kompetent, i att erbjuda den dubbla kraftinpackningen som är renowned för att skaffa hög kapacitet, styrningalternativ, & programmeringar till finnas utnyttjat i nästan någon ansökan. Den dubbla kraftinpackningen finnas utformat och tillverkat genom att använda hydrauliska beståndsdelar för högvärdig kvalité som utväljas alltifrån ett höga brett spann och monterat använda - vilkna tecknologisystemmar finnas utformat med technologically avancerat begrepp. 

Electro-Hydro nättillrättarenhet

Fördelar av denHydro nättillrättarenheten:

·,         Nrförsörjning

·,         Rädda för arbetskraft

·,         Rädda för elektricitet

·,         Nrwastage

·,         Mer mycket produktion 

STRUKTUR AV NÄTTILLRÄTTAREN

·,         Behållare för M.S. och tallrik för M.S. 

SYSTEM AV VERKSAMHETEN, I ATT SPRINGA AV ELECTRO--HYDRONÄTTILLRÄTTAREN

·,         Elektroniskt av filmfotocellavkännaren för kant.

·,         Elektronisk 0 – 5 HÄSTKRAFTER AC-motor.

·,         Den elektriska panelbrädan för fungerar den fullständiga enheten.

·,         Hydrauliskt rör för olja för – för cylinder– regulator. 

TEKNISKA DATA

·,         Hastighet av enhet 250/minut

·,         Variation av nysta för film finnas 0.5

 Avseddt för allaa slag av maskiner gilla:

·,         Rotogravure som skrivar ut maskinen

·,         Laminationmaskin/Coating maskin

·,         SkärmaskinRewinder maskin

·,         Doctoring spola tillbaka maskinen

·,         Pappermaskineri

·,         Textilmaskinen gillar gruppera maskinen, kontrollmaskinen, etc.

·,         Tyre-Kabel maskineri